diumenge, 13 de gener del 2008

Sobre la LEC (I)


Part del díptic de l'USTEC respecte a la Llei d'Educació de Catalunya i la vaga convocada pel proper 14 de febrer.


2 comentaris:

Lluís ha dit...

Ja sé que un díptic no dona per a grans explicacions, però m'agradaria saber amb més concreció de que van algunes de les crítiques que s'hi poden llegir. Per exemple, quan diu que "responsabilitza el professorat del fracàs escolar", m'agradaria saber quins son els punts concrets de la llei on es fa palesa tal imputació de responsabilitats.

I òbviament no ho dic amb ànims de defensar l'Ernest Maragall, que no és precisament sant de la meva devoció. Simplement m'agradaria formar-me un judici informat sobre el tema.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb tu, Lluís, perquè de fet tinc la mateixa curiositat que tu. Porto un parell de setmanes cercant informació a la xarxa i seguint una mica l'actualitat però vaig encara perduda, no he trobat més que notícies sobre la LEC d'uns i altres... però no fragments de la llei. Si t'interessa el debat, pots consultar la web de l'USTEC on hi ha un apartat de Opinions i propostes sobre la llei, amb comentaris de mestres des de diversos punts de vista; una mena de fòrum, vaja.

Si es diu que la llei "responsabilitza el professorat del fracàs escolar" és perquè permetrà que els centres escullin el seu personal i també que s'avaluï el professorat... i es parteix de la idea que no ho "fem/fan" bé (alguns, no tothom).
Fins aquí, no puc dir gaire més.
De fet, aniré penjant post sobre la Llei... però més que per informar de la meva opinió, serà per precisament formar-me alguna mena d'opinió.

Gràcies per l'interès.